Pojdi na glavno vsebino

Vračilo blaga

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko potrošnik odstopi od pogodbe o nakupu blaga v roku 15 dni od oddaje naročila, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku 15 dni od oddaje naročila je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago nam lahko s priporočeno pošiljko vrnete v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Vrnjeno blago mora spremljati originalni račun, ki ste ga prejeli z blagom. Stroške vračila blaga krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. V tem primeru vas naprošamo, da v pisnem sporočilu navedete vaš TRR za vračilo kupnine.

Naslov za vračilo blaga

AgroCenter d.o.o.
Spodnja Senica 5
1215 Medvode

Veseli bomo, če nam boste ob morebitnem odstopu od pogodbe o nakupu, sporočili vaš razlog, saj nam bo to koristilo pri ustvarjanju asortimenta po meri kupcev. Prav tako nam boste pomagali izboljšati naše storitve.

Za pogodbene stranke (B2B) veljajo določila, navedena v pogodbi.

nazaj na Pomoč

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se